lauantai 2. huhtikuuta 2011

Up N' Down


Heeippa kaikki!

Tosiaan kuten varmaan näätte tein tähän ulkoasuun vähä muutoksia, nyt tää miellyttää mun silmää enemmän :---) Vaaleenpunanen ei vaan oikein.. sopinut tähän :D JA TÄSTÄ TULEE KILOMETRIPOSTAUS ETTÄ VARAUTUKAA! :D

Eilen me koitettiin kässässä kuumeisesti keksiä meidän köksän opettajalle aprillipilaa, ja lopulta päädyttii siihe että sanotaa et meidän pitäis mennä yhdeltä omaan luokkaan koska mikloksel on asiaa meidän enkun opetajasta ( meillä on vähän... ongelmia se kanssa) . Siinä sivussa veera keksi myös Pinjalle hyvän pilan ja se meni näi ' Hei pinja sä oot maailman paras opettaja! ... EHEHEH APRILLIA!' ... kyllä, toi ois ollu niin mahtava! Mutta siisjoo mentiin sit köksän tunnille ja henna sano siinä alussa että meidän pitää mennä sinne yheltä blaablaablaa. No köksän ope oli aika epäileväinen ja sano et meidän pitää tuoda sit miklokselta lappu että me ollaan sit oikeesti käyty siel ja näi. 
No sit viittä vaille yks joku meidän ryhmästä sano että eiks meidän kannatas mennä että kello on jo viittä vaille. No siinä sitten kaikki lähettiin sinne ja aateltii et mentäs miklokselta pyytään lappua missä lukis jotai et ' Aprillia!' tms, mutta sitten kun päästiin lopulta sinne meidän luokan ovelle nii todettiin ettei se sitten ollutkaan siellä. Käytiin siinä opettajanhuoneessaki mutta eipä herraa näkynyt missään :DD Sit Ronja muisti että Mikloksella alkaa tunnit vasta 25 yli kaks! Eli siinä turhaan sit suunniteltiin kaikki valmiiks kun ei opettaja ollu ees koulussa. Damn :--D Muuten se oi varmaan onnistunu täydellisesti mutta no can do!
  





Koulun jälkeen sitten sovittiin veeran kanssa että veera menee kotiinsa käymään suihkussa ja tulee sitten meille että mä voin suoristaa veeran hiukset ja sillee. Lopulta mari tuli tänne ennen veeraa, ja sitten kun veera tuli, suoristin sen hiukset ja sitten veera taas lähti mummulleen käymään :D  

Sillä aikaa kun veera oli mummullaan, mä suoristin marin korvaa hiukset! Sitten kun veera sieltä vihdoinkin raahautui takaisin, veeran puhelin alkoi mystisesti soida, ja kukas muukan kun meidän pikkuiiduli sielä soitteli! Siitä Veera sitten taas lähtikin niin nopeesti kun oli tuullutkin, hän meni siis iidaa vastaan ja samalla viemään iidan kamoja veeralle. Heidän tosiaan piti siis vain KÄYDÄ veeralla, mutta kuinka kävikään! Facebookissa tulee viesti että ne päätti kattoo salkkarit veeralla! Noooo ei siinä mitään, antaa lasten leikkiä, eikös se niin mee? :--)
Siinä minä ja mari mietittiin mitä laitetaan päälle jne. ( Me siis oltiin menossa bileisiin joka pidettiin sointulassa!) 
Tosiaan kahdeksan aikaan iida ja veera sieltä jo kirmasikin tänne suut vaahdoten! älkää kysykö :DD



Ja ei sitten muutakun mummun rahapussin kautta matkaan! Marin isä tuli siis hakeen meitä niille, kun mari vei laukkunsa sinne. Siitä sitten lähettiin käveleen sointulaa kohti!


Sointulassa oli vähän no... kuiva meno. Seisottiin siinä vaan vähän aikaa ulkona ja juteltiin ihmisten kanssa ja venattii E-k, Sini, Suvi ja Vlora siihen. Siitä ehkä jonkun vartin päästä päätettiin mennä maksaan ittemme sisälle ja kattoo minkälaine meno siel on. 
Sisällä soitti sillon joku virtolainen bändi. Me ensin seisottiin siinä ovensuussa ja koitettiin kattella ittellemme istumapaikkoja sieltä. Lopulta sieltä lähti pieni porukka ihmisiä ja päästiin istuun sinne niiden paikoille.

 Kyseinen bändi soitti vielä pari kappaletta ja lopetti sitten. Oli hiukan hämmentävää kun sillä toisella kitaristilla oli justin bieberin paita ja ne soitti sellasta... hevi/rockia (?) En oo ihan varma mikä genre se oli mutta se oli sellasta karjumista, ja sitten se toinen kitaristi aina välillä tuli laulaan siihen silleen ns. 'normaalisti'. Oi kyllä tiiän et osaan selittää mutta koittakaa kestää ihmiset :D Ainiinjoo, sitten meidän matikanopettaja oli siel lavan edes iha fiiliksis :D:D Mut mun mielestä se bändi veti ihan hyvin!


Sen jälkeen se bändi korjaili soittimia & muita juttuja pois hetken aikaa ja sitten pääsi DJ heikki puikkoihin! Jostain syystä tunnelma ei ihan alkanu nousta ja se musiikkikin oli kamalan hiljasella joten päätettiin siitä sitten mennä kattoon mikä meno ulkona oli.

Ulos oli sitä porukkaa jo alkanu tuleen ja siellä tunnelma oli nousussa! :---D Mentiin siitä sinne alapihalle seisoskeleen ja jutteleen ihmisten kanssa jne! Aarne tuli selittään siihen jotain kuinka se oli ajanu mopolla ja sen jalka oli menny jotenki :D ja sitten sen että sille oli tullu niin kiire että oli unohtanu vaihtaa harmaat housut mustiin pyhähousuihin :DDd Kuten voitte päätellä tosta, eli juteltii vaan kaikkee randomia kaikille ja katteltiin ihmisiä jotka oli kännissä :D Tosin tohon aikaan kovin moni ei viel ollu mutta nii. 
Sitten lukiolaiset alko soittaan musiikkia niiden autoista. Se oli oikeesti aika jees ko sieltä tuli parempia kappaleita kun sisällä ja sillee :D Siel ulkona oli oikeesti jo tossa kohtaa parempi meno kun sisällä.
Kaikki alko oleen tossa kohtaa aika jäässä joten päätettiin mennä käymään sisällä. Ja siellä vasta kuiva meno olikin! Siel oli ehkä... 6 ihmistä tanssimassa ja nekin kaikki lukiolaisia + sitten ne 5 ihmistä istumassa. Kuivaa.





Koko ilta meni oikeestaan sit niin että mentiin aina välillä sisälle vähän lämmitteleen mutta muuten oltiin ulkona. Äiti oli sanonu tulevansa hakeen mua tasan puol kakstoista, joten päätin lähtee varttia yli ykstoista ja mennä sitä vastaan.
 
Kaikenkaikkiaan mulla oli tosi kivaa jaja kiitos mahtavalle seuralle! ♥
 


  heippodeeei!




pspspsps!! Lisäsin tohon tälläsen 'luin! ♥' napin ja toivoisin että painaisitte siitä aina kun ootte lukeneet mun postauksia ♥ 
 
       ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti