keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Good bye, baby, good bye

Hei kaikki hylkeet sielä toisella puolella!


^ Älkää ihmetelkö tätä, seattle latte on vaan parasta ikinä :( ♥

ELI. Nyt tulee minimini postaus tästä päivästä ja sitten tuleekin varmaan taas pientä taukoo koska alan suunitella itelleni uutta ulkoasua!





 Siinä yöllä sitten valvoin puoli neljään ja nukuin kaks ja puol tuntia ennen lähtöö Jyväskylään... En oo varmaan kertaakaan nukkunu kunnolla tässä kuussa :--D yöunet ollu sitä 2-5 h luokkaa ku oon ollu leireillä... Nooooh mitä pienistä, nyt väsyttää helvetisti liikaa mutta teen tän nyt loppuun!

Eli heräsin 6:00 am ku puol seittemältä oli lähtö! Olin sillon ihan hereillä, ei ees väsyttäny kauheesti mutta se automatka olikin eri asia.... Haettiin siitä sit iida ja blablabla mua alko väsyttään ja olin ihan nukahtamaisillani siinä :DDd Siinä ajeltiin sellaset 2 h ja mentiin heti kattoon saran peliä, joka siis oli kauimmaisella kentällä, eikä se ollu ees Jyväskylässä! katottiin se ja sit sara tuli juttelee meille sen jälkee hetkeks ja sit lähettiin taas...

...Ja päädyttiin kattoon jotain random tyttöjen kilpasarjan peliä oisko ollu KeKi- MuPs ( Kempeleen Kiri - Muhoksen Pallosalamat) sit sen jälkee mentii ettiin pääkoulua, koska haluttii nähdä otteluohjelma :D Pienen etsinnän jälkeen löydettii kun löydettiinki sinne ja heti ekana pihalla istu Aleksi ja kun meni ovista sisää ni Patu tuli sieltä :D Mentii si moikkaa poikatuomareita hetkeks ja Manu oli heränny just, lol. 

Sitte mentii mäkin kautta kattoo poikien pelisarjan otteluu KaMa- KeKi ( Kankaanpään Maila - Kempeleen Kiri)! Siel oli aika paljon tuttuja ihmisiä :D Ei me keritty kattoon sitä ees loppuun kun piti mennä jo poikien pelisarjan otteluun Nurmo 2 - Tahko ( Nurmon Jymy 2- Hyvinkään Tahko) Ja heti tuli nurmolaiselle kortti :DD 

Sit öö mentii kattoo JyPe - PattU ( Jyväskylän Pesis - Pattijoen Urheilijat) ja si mentii uimaan.


Sit sen jälkee me mentii tyttöjen kilpasarjan itä-länsiin ( itä vastaan länsi) ja katteltiin ne ja lähettiin kotii. As u can probably see, en jaksa nyt selittää asioista koska mua väsyttää nii paljo.

En nyt sano muutakun että heido ja uuden ulkoasun merkeissä nähdään!



  

2 kommenttia: